Tarieven

Met Lacoly gaan we voor gemak. Eén pakket waarmee je direct van start kan gaan. 

We geloven niet in opstartkosten. In overleg met jou richten wij de flows in en zorgen ervoor dat alles snel klaarstaat, zodat jij direct van start kan gaan.

Voor €60 per maand kun je 1000 sessies starten en/of beantwoorden. Dat betekent dat je met 1000 klanten een tijdsframe van 24 uur hebt waarin je alles met ze kan delen of de juiste informatie kan inwinnen. 

Ga je binnen één maand over de 1000 sessies heen? Dan rekenen we 49 cent per sessie. 

Binnen dit maandpakket staat ons supportteam klaar om jouw gewenste flows op te zetten of te wijzigen. We hebben een ruim aanbod aan voorbeelden die we graag met je delen. Daarnaast denken we mee om de beste flows voor te bereiden.

Tarieven

Lekker transparant zijn, daar houden we van. We hebben één maandpakket waarin alles zit wat jij nodig hebt.

Alles-in-één

Ga voor de beste communicatie
60 per maand excl. btw
  • Plug & Play
  • 1000 sessies
  • 24/7 support
  • Wij denken mee
  • Eigen nummer
  • Landingspagina's

WhatsApp gaat niet uit van het aantal verstuurde of ontvangen berichten, maar van sessies met WhatsApp-gebruikers. Lees hier meer over sessies.

Na de 1000 sessies uit het maandpakket rekenen we 49 cent per sessie excl. btw. Elke maand start je weer met 1000 nieuwe sessies voordat de kosten per sessie ingaan. 

START
nu

Ga eenvoudig van start met Lacoly om efficiëntie binnen de organisatie toe te passen en een betere klantenbinding op te zetten.