WhatsApp Let's Talk

Maak kennis met Lacoly

Op deze pagina lees je alles over ons product. Klik op de onderstaande onderwerpen om direct naar het relevante onderdeel te gaan.

Wat is Lacoly?
Met Lacoly communiceer je automatisch met gasten via WhatsApp. Behaal met onze WhatsApp flows een hogere omzet en werk efficiënter. 

Lacoly werkt met WhatsApp flows. Deze flows bestaan uit WhatsApp berichten waaraan we knoppen toevoegen. Zodra er op een knop geklikt wordt verschijnt er een nieuw WhatsApp bericht. Bekijk de video hieronder om een goed beeld te krijgen van de WhatsApp flows.

Waarom Lacoly?
Hoeveel van jouw gasten leest nog uitgebreid de e-mailberichten die jij stuurt? Het wordt steeds lastiger gasten via de e-mail te bereiken. Maak samen met Lacoly de overstap naar communicatie via WhatsApp!

95% procent van de WhatsApp berichten die wij naar gasten versturen worden geopend. Lacoly maakt het weer mogelijk om te verbinden met je gasten. En er zijn nog andere voordelen: 

  • Verbeter je gastervaring
  • Behaal extra omzet
  • Werk efficiënter

Zelf ervaren?

Bekijk onze WhatsApp flow op je eigen telefoon

Hoe werkt Lacoly?
Zodra je met Lacoly start krijg je toegang tot het Lacoly Dashboard. Hier kun je direct beginnen met het maken van je WhatsApp flow. Bepaal wanneer je de WhatsApp flow wilt versturen. Bijvoorbeeld voor aankomst, tijdens verblijf of na vertrek. Vervolgens maak je verschillende berichten en knoppen aan die samen de WhatsApp flow vormen. De WhatsApp flows zijn in alle talen aan te maken. 

Er zijn drie doelen die je kunt verwerken in de WhatsApp flows: 

  • Het voorzien van relevante informatie over aankomst en verblijf
  • Het ontvangen van extra gastgegevens
  • Het aanbieden van upsell  

Zodra je de WhatsApp flow hebt afgerond kijken wij kort mee en sturen we je de WhatsApp flow toe zodat je de flow zelf kunt uitproberen. Ben je tevreden? Dan activeren we de WhatsApp flow en sturen we deze naar de eerste gasten toe.

De gast ontvangt het eerste bericht (openingsbericht) en klikt op de keuzeknoppen om direct naar de relevante informatie te gaan. 

Wat kost Lacoly?
We houden het graag transparant. Daarom hebben we een vast tarief per maand gebaseerd op het aantal kamers en accommodaties. Dit is €3,50 per kamer/accommodatie per maand excl. btw.

Voor dit tarief kun je twee WhatsApp flows aanmaken met oneindig veel WhatsApp berichten. Bijvoorbeeld een WhatsApp flow voordat de gast aankomt en een WhatsApp flow op de dag dat de gast vertrekt.

Je kunt ervoor kiezen betaallinks aan de WhatsApp flow toe te voegen. Zo kunnen gasten direct upsell afrekenen. Als je hiervoor kiest berekenen wij de tarieven van onze betaalprovider door.

Voor wie is Lacoly?
Lacoly is gespecialiseerd in de hospitality branche. We zijn er voor hotels, hostels, vakantieparken en evenementen. 

Lacoly is de perfect oplossing voor organisaties die een betere gastervaring willen bieden en gevonden willen worden waar ook de gast zich bevindt. Ga samen met Lacoly voor de toekomst van gastcommunicatie. 

De resultaten van Lacoly
We zijn enorm trots op de resultaten van de aangesloten hotels & vakantieparken. 

Hoe gasten omgaan met de WhatsApp flows: 

  • 95% van alle WhatsApp fllows die we versturen worden geopend
  • 85% van de gasten gaat de interactie aan door op minimaal één knop te klikken. 

Wat WhatsApp flows opleveren voor onze hotels & vakantieparken:

  • Een gemiddelde ROI van 5x met uitschieters tot wel 34x.
Ervaar zelf de kracht van WhatsApp

Klik onderstaand op de knop om naar WhatsApp te gaan. Stuur het bericht dat klaarstaat door op enter te klikken en ervaar zelf hoe onze WhatsApp flows werken.

Scan onderstaande QR code met je telefoon om naar WhatsApp te gaan. Vervolgens staat er een bericht klaar om te verzenden. Klik op enter en ervaar hoe onze WhatsApp flows werken.

Inform your guests in the best possible way​​!​

Inform your guests in the best possible way!

Be ahead of questions and make sure your guests arrive prepared for their stay with our award winning WhatsApp flows.​

Be ahead of questions and make sure your guests arrive prepared for their stay with our award winning WhatsApp flows.​