Wat was 2020 een bizar jaar om Lacoly te lanceren. Hoewel we al geruime tijd voor COVID-19 zijn gestart, was afgelopen voorjaar het moment om onze deuren daadwerkelijk te openen. We hoeven jullie niet te vertellen dat COVID-19 een enorme impact op onze activiteiten heeft gehad.

Voor hotels is het maximaliseren van zowel gastervaring als upsell, hetgeen wij aanbieden, niet de meest voor de hand liggende bezigheid in tijden van een lockdown. Gelukkig zijn we toch samen met verschillende hotels gestart met de implementatie van onze dienst. Daar zijn wij ontzettend trots op! De software van Lacoly creƫert direct na een nieuwe boeking tot ver na de uitcheck de perfecte verbinding tussen het hotel en de gast door middel van een persoonlijke gastomgeving voor hotelgasten. Uiteraard allemaal uit naam van het hotel.

Naast dit alles, hebben we met Lacoly afgelopen jaar ook hard gewerkt aan activiteiten die hotels ondersteunen in de weg naar herstel. Zo houden we momenteel voor verschillende hotels de annuleringen warm. De gasten die vanwege COVID-19 annuleren zijn de interesse in de bestemming namelijk niet verloren. Wij houden ze nu, namens het hotel, op de hoogte van de bestemming en doen ze een mooi aanbod zodra reizen weer toegankelijker wordt.

Direct vanaf de eerste lockdown hebben we een enorme daadkracht binnen de hotelbranche ervaren. Zelfs nu het aankomt op uithoudingsvermogen zien we hoe creatief en innovatief hotels zijn. In 2020 hebben we met veel hotels gesproken. We staan volledig achter de hoteliers die in deze tijd juist vooruit durven te kijken. Uiteindelijk komt het toerisme terug. We moeten vasthouden aan deze stip op de horizon. Door nu tijd te investeren in het optimaliseren van gastervaring, staan we straks met elkaar klaar om beter dan ooit onze gasten te ontvangen. Lacoly staat klaar om hierbij te helpen!

Dirk Taselaar, Lacoly
dirk@lacoly.com